Afbudsrejser til Tyrkiet – De højeste priser nogensinde

No Comments
juli 23  |  Afbudsrejser  |   admin

Det er nok aldrig set før! At afbudsrejser til Tyrkiet har været så dyre. Det dårlige vejr i Danmark har presset sol-hungrende danskere på ferie syd på, hvor der er garanti for sol, sommer og ingen regn.

Tyrkiet plejer at være en af destinationer, hvor man stadig kan købe billige rejser. Og når den danske befolkning ikke hungrer efter sol, så kan afbudsrejser til Tyrkiet komme helt ned på omkring 1.000,- til 1.500 kr. – sågar mindre – for en uge. Men ikke i sommeren 2011 – For afbudsrejser koster mere end det dobbelte til Tyrkiet i juli.

Det er en fantastisk tid for rejsebureauerne, men det er det til gengæld ikke for forbrugerne. Selvom flere ikke havde råd til at rejse i år og blot havde planlagt ferie hjemme i Danmark, så måtte der graves dybt i lommerne for at finde penge til en afbudsrejse til varmen i Tyrkiet eller andre lande syd på.

Vi mener dog, at en investering i en afbudsrejse (eller generelt bare en rejse syd på til varmen) hurtigt er betalt tilbage, hvis man måler det op med glæden og den afstressning, der følger med. Gråt vejr og regn i Danmark kan hurtigt koste en del mennesker dårligt humør, flere sygedage pga. stress m.m.

Posted in Afbudsrejser. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>