Populære destinationer i Tyrkiet

Tyrkiet er et ganske stort land med mange pragtfulde og populære destinationer, der gør landet til et populært rejsemål for mange europæere, herunder os danskere. Mange rejsebureauer i Danmark har igennem årene sendt millioner af danskere på ferie i Tyrkiet, hvor charterdestinationer som Alanya, Antalya, Side, Kemer, Marmaris, Bodrum og Kusadasi er blandt de mest populære.

Ovennævnte og flere andre populære destinationer i Tyrkiet tiltrækker danskere i alle aldre. Det største trækplaster i Tyrkiet er uden tvivl det gode vejr. Derudover er de stadig ret lave priser, gæstfriheden, historien, kulturen m.m. absolut nogle af de egenskaber, som Tyrkiet besidder, og samtidig gør landet til et populært rejsemål.

De helt unge foretrækker charterdestinationerne, hvor det primære mål er drukferie og badeferie. Børnefamilier og par vælger oftest Tyrkiet pga. det gode vejr, hvor den ældre målgruppe lægger vægt på historien og gæstfriheden udover vejret.

Kort og godt findes der noget for enhver smag i Tyrkiet, og vi her hos Rejser Tyrkiet bestræber os på at gøre det let for dig at planlægge din rejse til Tyrkiet, så den matcher dine behov og ønsker.

Læs mere om destinationerne:
Tyrkiets Sydkyst | Tyrkiets Vestkyst | Storbyferie | Marmara Regionen | Sortehavet | Øvrige Tyrkiet

Rejser Tyrkiet