Hold ferie i Didim – den hyggeligste kystby på Tyrkiets sydkyst med masser af strand og sol

Du skal vælge ferie i Didim, hvis du er til sol og strand i lange baner. Ferie i Didim er ensbetydende med kystnære oplevelser i et behageligt klima, hvor Ægæerhavets milde brise er til glæde for både solbadere og windsurfere.

Du kan på din ferie i Didim opleve nogle af Tyrkiets bedste badestrande, hvor solen altid står højt på himlen, og vandet er krystalklart og lavt, så børnene også kan bade. Didim er den perfekte ramme om en afslappende badeferie i dejlige, familievenlige omgivelser, men en ferie i Didim kan også bruges på at gå på opdagelse i selve byen, der rummer masser af oplevelser af kulturelle og kulinariske oplevelser.

Ferieoplevelser i Didim – Tyrkiets hyggeligste kystby

Tager du på ferie i Didim, må du ikke snyde dig selv for oplevelsen af en shoppingtur langs byens hyggelige hovedgade, hvor der også ligger et væld af restauranter, spisesteder og caféer, som tilbyder lækker mad og drikke til lave priser. Ferie i Didim er lige noget for dig, der nyder at slappe af i en venlig lokal atmosfære langt væk fra storbyens stress og jag.

Blandt Didims mange seværdigheder er især de antikke ruiner værd at fremhæve, og du kan give din ferie i Didim en historisk dimension med en oplevelsesrig vandretur til Apollon-templet lige uden for byen. Apollon-templet var i antikken et velbesøgt valfartssted for pilgrimme, og templets orakel var berømt i hele den græske verden. Den dag i dag giver en vandretur i tempelruinerne turisterne på ferie i Didim en oplevelse af historiens betydning, som er helt unik.

Sejlsport og windsurfing rimer på ferie i Didim

Mange tager på ferie i Didim for at dyrke deres passion for sejlsport, og byens nye marina tilbyder enhver med hang til sejlads de bedste moderne faciliteter. Ferie i Didim handler om at nyde livet ved vandet, og uanset om du selv medbringer en båd, eller du har lyst til at leje én, så er du sikker på at få nogle fantastiske oplevelser langs kysten.

Også windsurfere valfarter i stort antal på ferie i Didim, fordi byens kyst har gode vindforhold og perfekte bølger, når man kommer lidt ud fra kysten.  De mange sejl, der driver forbi langs kysten især om sommeren, er et imponerende syn, når man ligger på stranden og nyder sin ferie i Didim.