Rejs på ferie i Fethiye, der har Tyrkiets bedste strand og smukke naturomgivelser

Ferie i Fethiye er lig med underskønne naturoplevelser og nogle af de smukkeste strande, som Tyrkiet kan byde på.

Tager du på ferie i Fethiye, må du ikke gå glip af en tur til den vidunderlige Belcekiz Beach kun 5 kilometer fra byen.  Stranden betragtes af mange som Tyrkiets smukkeste, og holder du ferie i Fethiye, bør du også opleve den berømte blå lagune lidt uden for byen, som er Tyrkiets mest fotograferede strandmotiv.

Ferie i Fethiye er sol og strand og underskøn natur

Ferie i Fethiye er noget for dig, der elsker strand og sol og nyder at slappe i naturskønne omgivelser præget af en hyggelig og venlig lokal atmosfære.

14 kilometer syd for Fethiye ligger badebyen Ölüdeniz, som hvert år tiltrækker tusindvis af tyrkiske og vesteuropæiske turister, der elsker at ligge i strandkanten med en kold drink og nyde det krystalklare Ægæerhav. En ferie i Fethiye er din garanti for sol og kilometervis af kridhvide badestrande for hele familien.

Er du mere til aktiv ferie, er en ferie i Fethiye din chance for at opleve den fantastiske lykiske vandresti, der strækker sig over 500 kilometer og forbinder Fethiye med Antalya. Hvis du tager den alternative rute gennem Fethiyes smukke skovklædte bjerglandskaber, vil du få mange spektakulære naturoplevelser.

Ferie i Fethiye er også kultur og venlig lokal atmosfære

Vælger du at holde ferie i Fethiye, er det oplagt at tage en dag ud af kalenderen for at opleve byens antikke græske amfiteater, der har ligget her siden Aleksander den Stores tid. Arkæologer har udgravet store mængder romerske statuer og artefakter i området, og en ferie i Fethiye byder derfor også på store kulturelle oplevelser.

En kulturoplevelse ud over det sædvanlige finder du også i de mange lykiske stengrave, der i mere end 2000 år har ligget hugget ind i klipperne uden for byen. På din ferie i Fethiye må du huske at pakke picnickurven og gå på opdagelse i dette spændende område.

Det kan også være, at du foretrækker at blive i byen og nyde den venlige lokale atmosfære. En ferie i Fethiye kan sagtens gå med at udforske selve byen, der byder på flot arkitektur fra mange historiske perioder, et væld af små hyggelige restaurationer og gode muligheder at gå på shopping. Snyd ikke dig selv for en lokal byoplevelse ud over det sædvanlige, når du tager på ferie i Fethiye.