Ferie i Marmaris – besøg de flotteste strande på Tyrkiets middelhavskyst

Bestil din ferie i Marmaris og se den smukkeste havneby på Tyrkiets sydkyst. Tag på ferie i Marmaris og oplev det bedste som den tyrkiske middelhavskyst har at byde på.

Har du besluttet at dette års solskinsferie skal være i Tyrkiet, så kan du med fordel tilbringe din ferie i Marmaris. Marmaris er en idyllisk ferieby på den tyrkiske side af middelhavskysten langs den kyst, som kaldes den tyrkiske riviera. Marmaris er en idyllisk havneby, som ligger ubegribeligt smukt mellem to bjerge, der grænser helt op til havet. Byens indbyggertal er omkring 28.000 (og 300.000-400.000 i løbet af turistsæsonen) og er et perfekt feriemål for folk, der er på udkig efter både en flot, afslappende og sjov ferie i Tyrkiet. Marmaris vejr er varmt og fugtigt i løbet af sommerhalvåret og har vintre, som er mere kolde og regnfulde.

Indtag den smukke natur under din ferie i Marmaris

Et af Marmaris kendetegn er dens mange og flotte strande samt havnebyens spektakulære placering midt imellem to bjerge. Marmaris er et regionalt centrum for turistbaseret dykning, ligesom at der arrangeres regelmæssige bådture til den nærtliggende og meget populære græske ferieø Rhodos. Derudover kan du også arrangere bådture til omkringliggende tyrkiske havnebyer såsom Icmeler og Turunc.

Attraktioner og aktiviteter i Marmaris

Marmaris er først og fremmest kendt og berømt for sit fantastiske natteliv, sine mange barer og sine gode spisesteder. Derudover har du i Marmaris også rig mulighed for shopping – både i butikker såvel som i Marmaris’ traditionelle tyrkiske markeder og bazaarer. Derudover kan du i Marmaris også fornøje dig med spændende aktiviteter såsom jeep-safari, tyrkiske bade og såkaldte ’Turkish nights’: Sjove aftener med tyrkisk mad, dans, underholdning og sågar mavedansere.

Så frem du gerne vil ud og se dig lidt omkring, så tilbyder Marmaris’ turistbureauer endagsudflugter til adskillige populære rejsemål i det vestlige Tyrkiet. På disse endagsture har du fx mulighed for at opleve interessante destinationer såsom Ephesus, Dalyan, Pamukkale, Fethiye og den regionale hovedstad Mugla.

Transport under din ferie i Marmaris

Den letteste måde at komme til Marmaris går som regel over lufthavnen i Dalaman, som er den nærmeste lufthavn i regionen. Herfra afgår der busser til Marmaris med en transporttid på cirka halvanden time. Når du skal rundt i Marmaris, er dine bedste valgmuligheder som regel bus eller dolmus. Taxaer er der også, men husk at prutte om prisen – ellers kommer du til at betale alt for meget.

Ferie i Marmaris – den gode løsning

Skal du på ferie på Tyrkiets sydkyst, så er Marmaris altid et oplagt valg. Byen har gode strande, lækkert mad, et sjovt natteliv og masser af spændende og interaktive attraktioner at byde på. Ferie i Marmaris – når du er på udkig efter en underholdende og interessant ferie på den tyrkiske riviera.