Kenba Travel tilbyder spændende kulturrejser til Tyrkiet

No Comments
juli 29  |  Nyheder, Tyrkiet  |   admin

Kenba Travel tilbyder spændende kulturrejser til Tyrkiet

Det skandinaviske kulturrundrejsebureau Kenba Travel tilbyder en række forskellige rejser til Tyrkiet. Kenba Travel er et rejsebureau der tilbyder billige rejser uden for højsæsonen. MedKenba Travel deres skræddersyede kulturrundrejser, henvender rejsebureauet sig primært til det voksne segment, der har et særligt fokus på kultur, oplevelser og aktiviteter.

Deres rejser til Tyrkiet giver rig mulighed for, at opleve landet fra flere forskellige vinkler. Her kan du blandt andet tage på storbyferie i den historiske by Istanbul. Her vil du, sammen med de uddannede rejseledere, blive guidet rundt i storbyen, og få en unik mulighed for at opleve gemte kulturelle perler og helt særlige oplevelser.

Du kan også blive taget på rundtur i Antalya Riviera og Pamukkale. Dette rejseprogram giver dig mulighed for, at få et meget alsidigt indblik i Tyrkiet, og du vil sammen med andre rejsende komme vidt omkring i de sydlige dele af landet.

Er du glad for at rejse til vands, så tilbyder rejsebureauet muligheden for at opleve den fantastiske tyrkiske kyst. Ombord på den charmerende tremastersbåd M/S Grand Admiral, vil du opleve landets seværdighed under unikke rammer. På denne tur oplever du en række forskellige småøer langs den tyrkiske kyst, og besøger skønne bugter og sandstrande.

Ønsker du at få et andet perspektiv i forbindelse med dit besøg til Tyrkiet, så kan du opleve fantastiske Kappadokien fra luften. På deres 1-ugers ferie i dette område får du muligheden for, at traversere det fantastiske område ombord i en luftballon – en oplevelse du sent vil glemme.

Hvis du synes disse rejser lyder interessante, så kan du finde mere information på rejsebureauets hjemmeside her.

Posted in Nyheder, Tyrkiet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>