Storbyferie i Tyrkiet – unik storbyferie på grænsen mellem Europa og Mellemøsten

Book flybilletten til Ankara og Istanbul for en uforglemmelig storbyferie i Tyrkiet. Oplev Tyrkiets hovedstad og landets største metropol under din storbyferie i Tyrkiet.

Er du interesseret i at tage en tur til de lunere himmelstrøg under din ferie, så kan vi varmt anbefale, at du prøver en storbyferie i Tyrkiet. Tyrkiet er et fascinerende land på grænsen mellem Europa og Mellemøsten med en unik og imødekommende kultur. Tyrkiet er et stort land med 75 millioner indbyggere og med et areal, som er cirka 19 gange så stort som Danmark.

Transport og sprog under din rejse til Tyrkiet
Storbyer såsom Istanbul og Ankara kan med lethed nås med fly fra Danmark med mange daglige afgange fra Kastrup Lufthavn. Hovedsproget i Ankara og Istanbul er naturligvis tyrkisk, men brugen af engelsk er meget udbredt, så du skulle ikke have nogle problemer med at komme rundt i disse to meget kosmopolitiske byer.

Tag på storbyferie i Tyrkiet og oplev fantastiske Istanbul
Skal du på ferie i Tyrkiet, så kan du ikke komme uden om Istanbul – en af verdens mest spændende storbyer. Istanbul er Tyrkiets største by med omkring 13 millioner indbyggere og er beliggende på begge sider af det berømte Bosporus-stræde – den flod som skiller Europa fra Mellemøsten og Lilleasien.

Som en by, der har været regeret af mange forskellige styreformer, er Istanbul naturligvis fyldt med imponerende historiske attraktioner – især fra tiderne under byzantisk, romersk og ottomansk styre. Mange af disse er samlet på Sultanahmet Square – såsom Hagia Sophia, Topkapi-paladset og Sultanahmet-moskeen – mens andre er beliggende i Istanbuls gamle bydel. Derudover så husk at besøge Istanbuls imponerende antikke bymure bygget af den romerske kejser Theodosius i det fjerde århundrede.

I tillæg til sine historiske seværdigheder, så tag tid til at nyde Istanbuls næsten uendelige tilbud indenfor shopping, god mad, underholding og natteliv. Besøg byens tyrkiske bade, nyd en delikat Turkish Delight eller prøv en af byens velsmagende döner-kebabs.

Besøg Tyrkiets hovedstad Ankara under din storbyferie i Tyrkiet
Er du på storbyferie i Tyrkiet, så skal du naturligvis ikke glemme også at besøge Ankara. Denne by er Tyrkiets officielle hovedstad og landets næststørste by kun overgået af Istanbul. Hvor Istanbul er kendt som en farverig og travl metropol, er Ankara kendt for sine mange historiske seværdigheder og monumenter. Mest berømt er selvfølgelig Atatürks Mausoleum, hvor grundlæggeren af det moderne Tyrkiet – Mustafa Kemal Atatürk – ligger begravet. Monumentet bliver af tyrkere kaldt Anitkabir og er et ’must see’ under dit storbybesøg i Ankara.

Udover dette mausoleum er Ankara berømt for sine historiske attraktioner. De mest betydningsfulde er her Ankaras romerske bade, byens imponerende kastel samt det berømte tempel for Augustus og Rom. Endelig under din ferie i Ankara, så kan du også besøge landets parlament, den charmerende gamle bydel Ulus såvel som Genclik Park: Et smukt rekreationelt område med park, sø og en stor forlystelsespark.

For en spektakulær blanding af europæisk og mellemøstlig kultur, så tag på storbyferie i Tyrkiet. Book din billet nu og få en unik oplevelse med ferie i charmerende og travle Istanbul og historiske og smukke Ankara.