Tyrkiet endelig på førstepladsen – Danskernes foretrukne rejsemål

No Comments
august 12  |  Tyrkiet  |   admin

Efter en lidt for kort dansk sommer kan rejsebureauerne se tilbage på en veloverstået højsæson med mange rejser over hele syden. I år er situationen dog en smule anderledes, for Tyrkiet er nu officielt blevet danskernes foretrukne rejsemål i sommerperioden. Det er der jo sådan set ikke noget at sige til, men traditionelt har andre destinationer haft bedre held med at tiltrække de solhungrende danskere.

Urban skriver i dag: “Tyrkiet snupper førstepladsen”, og selvom det glæder os mere end noget andet, så må man undre sig over, at det ikke er sket før. Der går mange teorier om, hvorfor vinden er vendt til fordel for rejser til Tyrkiet, men kun en ting er sikkert; de ellers så populære destinationer som Grækenland og Spanien har lidt et nederlag denne sommer.

Danskerne er om nogle stædige. Vi foretrækker, dét vi kender, og vi bryder os ikke meget om at prøve noget nyt. Men nu når så mange danskere trods alt har vovet pelsen igennem de sidste mange år, og på egen krop og sjæl har oplevet hvor vidunderlig Tyrkiet i virkeligheden er, er det nok ikke usandsynligt, at dette blot er begyndelse på en større positiv fremgang til fordel for Tyrkiet.

Vi på RejserTyrkiet.dk vil naturligvis fortsætte med at promovere Tyrkiet, men om alt går vel, vil det blive lettere fremover.

Posted in Tyrkiet and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>