Tag på ferie i Belek og slap af på stranden eller tag et spil golf i skønne naturomgivelser

Ferie i Belek er ensbetydende med fantastiske naturoplevelser, eksklusive hoteller og Tyrkiets bedste golfbaner kun en halv times kørsel fra Antalya Lufthavnen, og prisen for en ferie i Belek er så overkommelig, at de fleste kan være med.

Skøn natur

Tager du på ferie i Belek, kan du opleve et af Tyrkiets mest naturskønne områder. Kurȿunlu-vandfaldet er hjemsted for mere end hundrede forskellige fuglearter, og grotten for foden af vandfaldet er et skønt sted, hvor du fx kan vælge at nyde din frokost, mens du hviler benene. På din ferie i Belek bør du ikke snyde dig selv for den fantastiske oplevelse af dette naturfænomen, der tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

Eksklusive hoteller

Vælger du en ferie i Belek, bør du bestemt lade dig indkvartere på et af byens mere end hundrede 4- og 5-stjernede hoteller. Ferie i Belek er luksus til en overkommelig pris, og mange af byens hoteller ligger lige ud til vandet, så du både kan nyde udsigten over det blå Ægæerhav, og stranden er kun få minutters gang væk. Ferie i Belek er for dem, der kan lide at nyde livet og slappe af i pragtfulde omgivelser.

Tyrkiets bedste golfbaner

På en ferie i Belek er det også oplagt at besøge én af byens mange nye golfbaner, der kan tilbyde Tyrkiets bedste faciliteter for golfentusiaster. På din ferie i Belek må du ikke snyde dig selv for at nyde en eftermiddag på golfbanen, hvor stilheden er fantastisk, og du kan koble helt af.